مهندس داوود رضایی قلعه، مدیریت شرکت رویال کشت

داوود رضایی

برای مشاوره خرید این محصول یا هر توضیحی که نیاز دارید می توانید با ما تماس بگیرید تا با پاسخ کامل به سوالات شما، خیالتان از خریدتان راحت شود.

بامیه با نام علمی Hibiscus  و نام انگلیسی Okra به خانواده پنیرک (Malvaceae) تعلق دارد. این میوه شامل غلاف گوشتی است که دارای مقطعی 5 یا 6 ضلعی بوده و از قاعده به طرف رأس به تدریج باریک و نوک تیز می شود. با داشتن مواد مغذی با ارزشی مانند ویتامین های A,B,C و عناصری مانند منگنز،کبالت،کلسیم،فسفر،پتاسیم،فیبر برای بیماران دیابتی،قلبی و دارای پوکی استخوان بسیار مفید است.

 

کشت بذر بامیه و شرایط آب و هوایی

بامیه گیاهی مناسب مناطق گرمسیر،مانند آسیا و آفریقا است.در فصل های سرد به خوبی رشد نکرده و محصول نمیدهد پس بهار و تابستان بهترین زمان برای کاشت بذر است.خاک حاصلخیز و مرطوب، مناسب این دانه های ریز است. دمای مناسب رشد این گیاه 20 تا 30 درجه سانتی گراد می باشد.

 

نحوه کاشت بذر بامیه

بامیه در مدت یکسال در هر خاک زهکشی شده ی غنی از فسفر بخوبی محصول می دهد.  زمان جوانه زدن، 10 روز می باشد. با توجه به اینکه 60 روز تا میوه دهی این بذر زمان لازم است؛ توصیه می شود در این مدت برای فرم گرفتن، از کود آلی استفاده ولی از کود نیتروژنه که باعث افزایش رشد و کاهش میوه دهی گیاه می شود، اجتناب نمایید.

سله کشی آبیاری و مبارزه با علف های هرز از کارهای اصلی کشت بامیه است. از گل دهی تا برداشت میوه 4 الی 6 روز زمان می برد و خطر حمله قارچ فوزاریوم، حمله حشراتی مانند شته به این میوه زیاد می باشد. بنابراین بعد از میوه دهی، هر روز می بایست برداشت انجام شود.

 نکات مهم در زمان کاشت بذر بامیه

  • قبل از کاشت، این بذر را 24 ساعت در آب خیس نمایید.
  • بذر در ردیف هایی با فاصله 110 تا 140 سانتی متری کشت شود.
  • عمق کاشت باید بین 1 الی 1.5 سانتی متری خاک باشد.
  • بذر بامیه به راحتی جوانه نمی زند لذا تعداد بذر بیشتری در فاصله کمتری کاشته شود.

 

 

کامنت بسته است.

نظر شما چیست؟